DE CE NOI - 10 motive EuroClean-companie de cleaning(curațenie)№1 Moldova,Chișinau

DE CE NOI - 10 motive

Cu noi este UŞOR ŞI SIMPLU:

Atribuind grija imobilului unei companii de curățenie, clientul se poate concentra asupra afacerii sale. Nu este nevoie de căutat un personal de curățenie profesională, de monitorizat lucrul acestuia, de a se aprofunda în parametrii tehnici ai echipamentului, de a nu uita completarea rezervei cu produse chimice;

Cu noi este RENTABIL:

Cheltuielile pentru serviciile de curățenie prestate de companie se reţin din venitul impozabil. Atunci când faceţi comanda în compania noastră a serviciului de curăţenie zilnică, veţi reţine din bugetul Dvs. următoarele cheltuieli: impozite directe, reţineri din salariu, compensația TVA, plăţile pentru concediile medicale, procurarea detergenţilor, echipamentului și altor materiale.

Cu noi este OPERATIV:

În termeni scurţi compania EuroClean va îndeplini comenzile și cererile Dvs. Compania noastră este bucuroasă să înceapă colaborarea cu clienți noi in orice moment!

Cu noi puteţi avea ÎNCREDERE:

Practicăm outstaffing-ul de personal. Aceasta semnifică, că, dacă doriți, putem păstra foștii lucrători al obiectului, în cazul în care aceștia vor corespunde criteriilor noastre. Angajații vor rămâne parte din fosta echipă, însă gestionarea activităţii cu personalul va fi efectuată de compania noastră. 

Noi oferim o CALITATE ÎNALTĂ:

Compania EuroClean tinde să se dezvolte la nivelul cerinţelor ce sunt în creștere faţă de calitatea serviciilor de curățenie prestate. Noi introducem cu regularitate noi tehnologii și desfăşurăm în continuu perfecţionarea competențelor și abilităților angajaților noștri. Lucrăm exclusiv pe încredere: veți achita serviciile doar după ce veţi aprecia calitatea muncii depuse.

Cu noi sunteţi în SIGURANŢĂ:

Puteți fi siguri că din biroul sau casa Dvs. nu va dispărea nimic. Compania noastră desfășoară instrucțiuni stricte și verificarea personalului. Mulți din colaboratorii noștri de mai mult de un an de colaborare cu noi, s-au dovedit a fi de încredere. În orice caz, toată responsabilitatea pentru curățenia și onestitatea personalului nostru este de partea noastră. Clauza cu privire la confidențialitate și securitate este prevăzută în contractul cu privire la prestare servicii.

Cu noi este CONFORTABIL:

Compania noastră are o vasta experiența de lucru cu obiectele imobiliare și teritoriile de orice dimensiune şi complexitate. Noi vom avea grijă de toate tipurile de curățenie.

Cu noi este EFICIENT:

Curățenia zilnică complexă a încăperilor și teritoriilor – este punctul nostru forte, iar celelalte servicii diverse de curățenie pot satisface practic orice solicitări. Pe lângă curățenia prestată la nivel profesional compania EuroClean oferă servicii de curățare chimică a mobilei și covoarelor, spălarea ferestrelor și fațadelor, curățarea și amenajarea a teritoriului adiacent.

Cu noi este ECONOM:

Utilizarea tehnologiilor speciale în cadrul prestării serviciilor de curățenie permite amânarea reparaţiei cosmetice pe un termen îndelungat (termenul de exploatare a încăperilor, învelişurilor de podea, mobilei moale creşte cu cel puțin 30%).

Cu noi este PRESTIGIOS:

Prestigiul companie noastre va fi consolidat, deoarece în încăperea Dvs. vor lucra colaboratorii muncitori, îngrijiţi și politicoşi ai companiei EuroClean.

Cu noi este ECOLOGIC:

După cum știți, produsele chimice afectează în mod negativ mediul ambiant și sănătatea omului. Recent, compania noastră a introdus în activitatea sa noi tehnologii ecologice. Această nouă generație de detergenţi ce nu conțin substanțe chimice, este absolut sigură pentru sănătatea atât a angajaților cât și a clienților noștri.