Curătarea chimică a covoarelor, mochetei, mobilierului EuroClean-companie de cleaning(curațenie)№1 Moldova,Chișinau

Curătarea chimică a covoarelor, mochetei, mobilierului

În practică, este imposibil de a mentine o curătenie ideală contnuă a covoarelor, mochetei sau a mobilei tapitate, indiferent de faptul, cît de atenti veti fi. Covoarele si mobilierul acumulează praf, care contin acarieni de praf. Praful si acarienii ce se găsesc în el provoacă multe probleme pentru persoanele cu alergii. Din păcate, nici o metodă de curătare de uz casnic, curățare a mobilierului si covoarelor nu este capabilă să învingă praful si acarienii, să nu mai vorbim de contaminările grave, cum ar fi, de exemplu, cafeaua vărsată, vinul si asa mai departe.


Ce se poate face într-o situație, în cazul în care, din întîmplare sau de-a lungul timpului mocheta sau mobilierul tapițat au fost contaminate?

Să acceptați contaminările sau să cheltuiti o sumă semnificativă de bani pentru a cumpăra un covor nou sau mobilă?

Nici una, nici cealaltă optiune - nu este o alegere bună.


Vă va ajuta curătarea chimică. Сurătarea chimică modernă, realizată de către profesionisti calificati, poate scoate contaminările de pe covorul sau mobilierul dvs. si să refacă aspectul lor practic la fel cum au fost acestea la cumpărare, precum si să economisiti o sumă considerabilă de bani.

La momentul de fată curătarea chimică a covoarelor se poate realiza atît la fata locului, cît si cu eliminarea acestora.

Tipuri de lucrări

Prețul pentru o unitatelei/m2

Notă

Curătarea chimică a covoarelor, mochetelor

(La client) 

35

Comandă minimă - 500 de lei

Curătarea chimică a scaunelor 60 Prețul Standart
Curătarea chimică a fotoliilor 150
Curătarea chimică a canapelelor 120 / loc

Curațarea chimică a saltelei

(1 loc)

 

150 / partea

Curațarea chimică a saltelei

(2 locuri)

200 / partea