Trătarea chimică a suprafețelor solide EuroClean-companie de cleaning(curațenie)№1 Moldova,Chișinau

Trătarea chimică a suprafețelor solide

Compania noastră realizează toate tipurile de servicii, legate de protecția și întreținerea pardoselilor în stare perfectă, precum și restaurarea suprafețele pardoselilor, ce ar putea îmbunătăți în mod semnificativ aspectul acestora, lungește durata de exploatare și simplifică semnificativ curățarea.

Marmura, granitul, gresia de ceramico-granit si alte suprafete solide au nevoie de o curatare profundă, care se petrece cu ajutorul detergenților speciali și aplicarea unui strat protector. Acest lucru include tratarea chimică calitativă a suprafețelor dure, lustruirea podelelor, curățarea profundă a pardoselilor. Pentru îndepărtarea petelor persistente, se utilizează diluanți pentru îndepărtarea petelor, produse chimice, șampoane, precum și echipamente speciale, care permit netezirea suprafețelor, eliminarea zgîrîeturilor și restabilirea luciului pierdut. Aceste lucrări, la prima vedere simple, trebuie să fie realizate de către specialiști, deoarece  chiar cea mai mică greșeală în selectarea produselor chimice sau în tehnologia de curățare poate duce la deteriorarea obiectelor.

Tratarea chimică a suprafețelor dure include curățarea în profunzime, șlefuirea și lustruirea, cristalizarea    pardoselilor  din marmură, granit, faianță de ceramico-granit, linoleum.

Tipuri de lucrări

Prețul pentru o unitatelei/m2

Notă

Curățarea profundă a podelei

De la 10

În dependența de gradul de contaminare și teritoriu

Curațarea podelei cu mașina specială

De la 5

În dependența de teritoriu